2016. január 12., kedd

2016 programok

Samsara Önismereti Műhely
programjai 2016 (január, február)


„Az önismeret akkor valósul meg, amikor megismerjük magunkat valamilyen kapcsolatban, amely minden pillanatban megmutatja nekünk, kik vagyunk.”
J. Krishnamurti
 2016 a VÁLTOZÁSOK évének áramló energiái remek lehetőséget teremtenek arra, hogy jobban megismerjük, meggyógyítsuk a bennünk lévő női (vénuszi) és férfi (marsikus) energiákat. Hiszen a Nyilasban járó  Szaturnusz továbbra is azt kérdezi fel, hiszek-e önmagamban, mivel tudok azonosulni, mik az igazán értékes dolgok számomra? 2016 a lezárás éve is, amikor magunk mögött kell hagyni a múltat. Akkor jelenthetjük ki, hogy sikeresen zártunk egy kilencéves időintervallumot, ha a következőben már az érzéseinket, gondolatainkat, céljainkat egyre tudatosabban vagyunk képesek irányítani, mindezt úgy, hogy közben magasabb szinten éljük mindennapjainkat, és tanulunk a megtapasztalt dolgokból. Csak így válhatunk bölcsebbé, és az előttünk álló élethelyzetek során sokkal okosabban, tervezettebben tudunk cselekedni.

  Ezért idén, e témák köré szervezzük műhelymunkáinkat!

A női és férfi szerepeket kikezdte a modern kor. Már nem érvényesek teljesen a tradicionális szerepelvárások. A szerepekben megmerevedni, azokhoz ragaszkodni nem érdemes. Sem a régi klasszikus, sem pedig a modern szerepek nem érnek ennyit, viszont sokat tanulhatunk belőlük. A női és férfi jelleg csodája, a nemek közti különbség játéka teszi izgalmassá az életet. A családi harmónia, összetartó ereje segít a hétköznapi nehézségek megoldásában.
A bennünk lévő archetípusok különböző szerepszemélyiségekben nyilvánulnak meg.
 Az őstípusoktól azért érdemes tudomást szereznünk, hogy segítségükkel jobban megértsük - és elfogadjuk - magunkat, kapcsolatainkat, szüleinkhez, gyermekeinkhez, a párunkhoz illetve munkánkhoz fűződő viszonyunkat, és egészséges intimitást valósíthassunk meg önmagunkkal és környezetünkkel.
 A férfiben élő nőkép az anima, amely a férfinek a nőről szerzett minden tapasztalata egyetlen alakzatba sűrítve: anya, feleség, szerető, leány, tündér, boszorkány, istennő. Hasonlóképpen a nőben élő férfikép az animus: apa, férj, szerető, fiú, mágus, őrangyal, isten. Az anima és animus a férfi és a nő hiányzó részének tükörképe, ami valamikor az ősi egységben még egészben megvolt.

Programok:
- Január 24. vasárnap 10.00- 18.00
A bennünk élő női energiák gyógyítása. Nem csak nőknek!
Sok gyakorlattal, megismerheted a benned működő jin típusú energiamintázat sebeit és erősségeit.

- Január 30. szombat 10.00- 18.00
A bennünk élő férfi energiák gyógyítása. Nem csak férfiaknak!
Sok gyakorlattal megismerheted a benned működő jang típusú energiamintázat sebeit és erősségeit.

-
február 14. vasárnap 10.00-18.00
Mi kell egy jó párkapcsolathoz?
Sok gyakorlattal, megismerheted kötődési mintáidat, elvárásaidat a másik nem felé.

- Február 27. szombat 10.00-18.00
Családállítás- a kapcsolatok tükrében

-
Február 28. vasárnap 10.00-18.00
Szexualitás, intimitás- transzperszonális szinteken való gyógyítása
(vendég előadóval)

A programok részletes leírását megkapod a jelentkezés után!

Jelentkezés:
 E-mail: samsaramuhely@gmail.com
Árak:
10.000.- forint/alkalom

Újdonság!!!
Önismereti Műhely Bérlet:
5 csoportos, vagy egyéni alkalomra felhasználható. Vásárlástól számított 6 hónapon belül. Kedvezményes ára: 45.000.-forint

Helyszín: Samsara Önismereti Műhely
Sok szeretettel várunk!
Heni és Szilvi
http://samsaramuhely.blogspot.hu/Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése