Módszereink

Lélek-zet meditáció (transzlégzés): A  személyiség problémáinak feloldására és spirituális élmények elérésére használt módszer, amely lelki sérülések, gátlások, félelmek és fixációk feldolgozásával juttat el mélyebb Önvalód megtapasztalásához. A légzés hatására feloldódnak belső határaid, tudatod kitágul és a bővebb információ és energiaáramlásban képessé válsz problémád megoldására és a lelki valóság megtapasztalására. Emelkedik az energiaszint, oldódnak a fizikai és lelki feszültségek, új felismerésekhez juthatsz, belső harmóniára találhatsz, intuíciód fejlődhet.
Transz- élménytánc : gyógyító hangok, ütősök által keltett dinamikus ritmus, légzéstechnikák és a szembekötésre használt kendő megújuló alkalmazásának egyedülálló keveréke- amely így együtt transzállapot létrejöttéhez vezet, amely aztán elősegítheti a spirituális ébredést, a mentális tisztaságot, a fizikai állóképesség növekedését és az érzelmi jólétet.
Családállítás, szerepjátékok: A módszernek lényege, hogy az egyén által magában hordozott rendszert, a rendszer szereplőinek térbeli elhelyezkedésével jelenítjük meg. Alkalmazásával egy adott család tagjainak szellemi mezejére nyerhetünk rátekintést a képviselők testi érzetei, észlelései, mozdulatai alapján. Ez lehetővé teszi az elakadt, vagy kiegyenlítetlen energiák rendezését azzal, hogy az egyén- a felállítást vezető segítségével- rálát a családjához tartozók életének egy-egy fontos történésére, tehát felismeri a valóságot.
Újjászületés (Rebirthing): találkozhatsz az egód nélküli Lényeddel. Feloldódnak a testedben elraktározódott lelki blokádok és beindulnak a spontán gyógyulások! A nyújtások és a masszázselemek erőteljesebben hatnak a testre meleg vízben, mint a földön. Megtapasztalhatod, hogy nincsenek korlátok, nincs fent és lent, csak Egy van, Te magad, csak Te létezel!
Asztro-dráma:
Az egyén radix horoszkópjában szereplő bolygókat, archetípusokat személyesítjük meg. Segítségével megérthetjük a bennünk működő érzelmeket, programokat, viszonyokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése